گروه تولیدی تجهیزان صنعت Tajhizansanat

گروه تولیدی تجهیزان صنعت |طراحی و ساخت انواع تجهیزات تاسیسات مکانیکی شیمیایی تهویه و تصفیه خانه

گروه تولیدی تجهیزان صنعت Tajhizansanat

گروه تولیدی تجهیزان صنعت |طراحی و ساخت انواع تجهیزات تاسیسات مکانیکی شیمیایی تهویه و تصفیه خانه

مبدل حرارتی استیل

مبدل حرارتی استیل

مبدل حرارتی استیل

مبدل حرارتی استیل

  1. مبدل حرارتی استیل
  2. مبدل حرارتی استیل
  3. مبدل حرارتی استیل

مبدل حرارتی استیل

 

مبدل حرارتی استیل چیست و چگونه کار می کند؟ اصلا استیل برای چی؟ مبدل های حرارتی پوسته و لوله یکی از انواع مبادله کن های گرما در صنعت هستند.مبدل های حرارتی مواد اولیه مختلفی از جمله مس (cooper) ، فولاد زنگ نزن (stainless steel) و…… برای سرمایش و گرمایش مورد استفاده قرار می گیرند. به طور کلی می توان گفت مبدل های حرارتی در تمامی صنایع از بخش های ساختمانی در موتورخانه های سرمایشی و گرمایشی تا خطوط پتروشیمی مورد استفاده قرار می گیرند. معمولا در ساختمان های مسکونی، ویلا ها ، استخر ها و ….. برای تامین آبگرم مصرفی از مبدل ها حرارتی استفاده می گردد. مبدل های حرارتی steel در مشخصه های مختلف 304 و 316 و …. قابل تولید می باشند. این محصولات طراحی بسیار ساده ای دارند و از اجزای بسیار ساده ای تشکیل می شوند

سطح حرارتی مبدل 

 

 

 Stainless-Steel-Heat-Exchanger تجهیزات انتقال حرارتتجهیزات موتورخانه سرمایشی انتخاب مبدل حرارتی استخرجدول مبدل استیلساخت مبدل استیلطریقه نصب مبدل حرارتی استخرعکس انواع مبدل حرارتی لوله ایقیمت مبدل استیلقیمت مبدل حرارتی استیلقیمت مبدل حرارتی پوسته و لولهقیمت مبدل حرارتی لوله ایکاتالوگ مبدل حرارتی تهران مبدلمبدل استخر ایمکسمبدل استخری ایمکسمبدل استنلس استیلمبدل استیلمبدل استیل استخرمبدل حرارتی flexinoxمبدل حرارتی آبگرم مصرفیمبدل حرارتی اسپانیاییمبدل حرارتی استخرمبدل حرارتی استخر ایرانیمبدل حرارتی استخر ایمکسمبدل حرارتی استخر چیستمبدل حرارتی استخر دماتجهیزمبدل حرارتی استخر قیمتمبدل حرارتی استخریمبدل حرارتی استخری کامرمبدل حرارتی استیلمبدل حرارتی استیل استخرمبدل حرارتی استیل ایرانیمبدل حرارتی ایمکسمبدل حرارتی برقی استخرمبدل حرارتی پوسته و لوله استیلمبدل حرارتی در صنایع استیلمبدل حرارتی صفحه ای استیلمبدل حرارتی صفحه ای دماتجهیز

مبدل حرارتی استیل چیست؟

مبدل حرارتی استیل چیست و چگونه کار می کند؟ اصلا استیل برای چی؟ مبدل های حرارتی پوسته و لوله یکی از انواع مبادله کن های گرما در صنعت هستند.مبدل های حرارتی مواد اولیه مختلفی از جمله مس (cooper) ، فولاد زنگ نزن (stainless steel) و…… برای سرمایش و گرمایش مورد استفاده قرار می گیرند. به طور کلی می توان گفت مبدل های حرارتی در تمامی صنایع از بخش های ساختمانی در موتورخانه های سرمایشی و گرمایشی تا خطوط پتروشیمی مورد استفاده قرار می گیرند. معمولا در ساختمان های مسکونی، ویلا ها ، استخر ها و ….. برای تامین آبگرم مصرفی از مبدل ها حرارتی استفاده می گردد. مبدل های حرارتی steel در مشخصه های مختلف 304 و 316 و …. قابل تولید می باشند. این محصولات طراحی بسیار ساده ای دارند و از اجزای بسیار ساده ای تشکیل می شوند :

  1. بدنه اصلی مبدل حرارتی یا همان shell که پوسته نامیده می شود و معمولا سیال داغ وارد پوسته می شود.
  2. لوله های داخل مبدل یا همان tube ها که سیال دیگر وارد آنها می شود. لوله های مبدل حرارتی قابل قرار گرفتن در حالت های مختلفی مثل U-type که به صورت رفت و برگشت است و E-type که یکطرفه می باشند و …. در پوسته است.

مبدل حرارتی پوسته و لوله از بخش های دیگری که کلگی ها و نازل ها می باشد نیز تشکیل شده است. معمولا در مبدل های ساده ای که برای مراکز ساختمانی، تجاری ، استخر ها و……. از اتصالات رزوه ای thread half coupling  و کپ عدسی برای کلگی ها استفاده می شود.

مبدل های حرارتی استیل که معمولا برای استخر استفاده می شوند به مبدل های طراح اسپانیایی نیز شناخت می شود. در ادامه مطلب می توانید با انواع مبدل های استیل ، مشخصات ، روش محاسبه و طراحی آنها آشنا شوید. همچنین تفاوت مبدل های مسی و استیل را برسی می نماییم.

انتخاب مواد اولیه برای جنس بدنه و لوله ها

انتخاب جنس مواد برای مبدل های حرارتی براساس پارامتر های مختلف طراحی مکانیکی و صرفه اقتصادی و میزان بازدهی مبدل انجام می شود. برای استفاده های معمولی و تامین آبگرم استخرها ، ساختمان ها و …. معمولا از لوله های مسی برای تیوب ها استفاده می شود.اما نمونه بسیار پر کاربردی که در این مطلب با آن آشنا می شوید از فولاد زنگ نزن استیل ساخته می شود.

تفاوت مبدل حرارتی استیل و مسی و …. 

تفاوت مبدل حرارتی مسی و استیل یکی از سوالاتی است که تقریبا تمامی افراد می پرسند. شاخص ترین تفاوت مس و استیل در انتقال حرارت و خوردگی می باشد. ضریب انتقال حرارت مس تقریبا 20 برابر استیل می باشد. به زبان عامیانه 20 برابر حرارت را بهتر از استیل انتقال می دهد. استیل نیز در مقابل خوردگی سیال در سیستم بسیار مقاوم تر می باشد و می تواند باعث بالا رفتن عمر محصول شما بشود.

از نمونه های تیتانیومی در کاربرد های دریایی مثل آب نمک یا سایر مواردی که خورندگی دارند استفاده می شود. برای تولید مبدل های حرارتی معمولا از استیل 304 استفاده می شود اما برای شرایط خاص از استیل 316 یا 310 و …. نیز می توان استفاده کرد.

محاسبه،مشخصات و کاتالوگ مبدل حرارتی استیل

مبدل های حرارتی استیل دارای مشخصات فنی زیر می باشد. شما می توانید با مطالعه مشخصات زیر با نمونه محصولات ما آشنا شوید و در صورت نیاز مشخصات مبدل حرارتی مورد نیاز خود را برای طراحی و ساخت برای ما ارسال نمایید:

  • بدنه یا پوسته این محصولات از لوله یا ورق استیل ساخته شده است.
  • لوله های مبدل ها سایز های مختلف طبق استاندارد ساخته خواهد شد. برای نمونه های معمولی از لوله های 12 ملیمتر و 16 میلیمتر ساخته شده است که ضخامتی برابر با 1 میلیمتر دارند.
  • نازل های ورودی و خروجی سیال برای این مبدل ها از نوع رزوه ای می باشد. انتخاب سایز مناسب برای نازل ها موجب شده است تا  سرعت مناسب و افت فشار کمی در سیستم داشته باشیم. این اتصالات از نوع NPT یا threaded fittings  می باشد که در کلاس های 2000 ، 3000 ، 6000 تولید می شوند.
  • جوشکاری کامل و استاندارد با روش قوسی با گاز محافظ عمر طولانی به این محصول داده است.
  • حداکثر فشار کاری قابل تحمل برای این دستگاه های 10 الی 13 بار می باشد.
  • بازه حرارتی قابل تحمل برای این محصولات از -7 درجه سانتی گراد تا 120 درجه سانتی گراد می باشد.

نقشه دو بعدی و نقشه انفجاری مبدل حرارتی استیل

شما می توانید نمونه بسیار ساده از نقشه دو بعدی و نمای انفجاری مبدل استیل در عکس هی زیر مشاهده نمایید. گروه تولیدی تجهیزان صنعت از نرم افزار های HTRI ، Aspen ،solidworks و Autocad برای طراحی و مدلسازی تجهیزات انتقال حرارت استفاده می کند.

نقشه دو بعدی مبدل حرارتی استیل

مبدل حرارتی استخر طراحی ساخت فروش انواع مبدل حرارتی و تجهیزات انتقال حرارت

 

نقشه انفجاری مبدل حرارتی استیل

طراحی تحلیل نقشه کشی ساخت فروش انواع مبدل حرارتی و تجهیزات انتقال حرارت

منبع دوجداره

منبع دوجداره

منبع دوجداره

 

تجهیزات انتقال حرارتتجهیزات موتورخانه گرمایشی تفاوت منبع دوجداره با کویل دارتولیدکنندگان منبع دوجدارهطرزکار منبع دوجدارهعدسی منبع دوجدارهقیمت منبع دوجداره 1000 لیتریقیمت منبع دوجداره 1500 لیتریقیمت منبع دوجداره 200 لیتریقیمت منبع دوجداره 300 لیتریقیمت منبع دوجداره 400 لیتریقیمت منبع دوجداره 500 لیتریقیمت منبع دوجداره 800 لیتریقیمت منبع دوجداره در ایرانکاتالوگ منبع دوجدارهمخزن دوجداره استیلمخزن دوجداره شوفاژمخزن دوجداره گالوانیزهمخزن دوجداره موتورخانهمنبع دوجدارهمنبع دوجداره 1000 لیتریمنبع دوجداره 200 لیتریمنبع دوجداره 2000 لیتریمنبع دوجداره ۳۰۰ لیتریمنبع دوجداره 400 لیتریمنبع دوجداره 500 لیتریمنبع دوجداره 600 لیتریمنبع دوجداره 800 لیتریمنبع دوجداره بامین تهویهمنبع دوجداره چیستمنبع دوجداره دماتجهیزمنبع دوجداره شوفاژمنبع دوجداره قیمتمنبع دوجداره کرجمنبع دوجداره کلیک صنعتمنبع دوجداره کویل دارمنبع دوجداره موتورخانهمنبع دوجداره ویسادارصنعتنصب منبع دوجدارهوزن منبع دوجداره 300 لیتریوزن منبع دوجداره 400 لیتریوزن منبع دوجداره 500 لیتریوزن منبع دوجداره 600 لیتریوزن منبع دوجداره 800 لیتری

منبع دوجداره چیست؟

منبع دوجداره یکی از تجهیزات قدیمی و بسیار پر کاربرد تامین آبگرم مصرفی موتورخانه می باشد. مخزن دوجداره در دسته بندی مخازن آب گرم غیر مستقیم قرار دارد. زیرا به طور مستقیم با شعله آتش برای گرم کردن آب در سیستم در تماس نمی باشد. این محصول دارای دو عدد جداره می باشد که دلیل بر مخزن دوجداره نام گرفتن آن شده است. اگرچه این سیستم منبع برای تامین آبگرم در کشور های پیشرفته دیگر استفاده نمی شود. اما هنوز در کشور ما یکی از پر مصرف ترین محصولات برای تامین آبگرم مصرفی می باشد. این محصول از آب داغ دیگ فولادی یا چدنی در موتور خانه استفاده می کند تا عملیات گرمایش و تامین آب گرم را انجام دهد.

نحوه عملکرد منبع دوجداره چگونه است؟

همانطور که گفته شد این منبع در دسته بندی آبگرمکن های غیر مستقیم قرار گرفته است. چرا با دوجداره ساخته شده؟ چرا آبگرمکن غیر مستقیم است؟ این مخزن دارای دو عدد جداره فولادی یا گالوانیزه و .. می باشد. جداره دوم به صورت یک پوشش عمل می کند. اما چطور؟ آب داغ از دیگ فولادی یا چدنی موتورخانه وارد جداره دوم یا جداره بیرونی می شود. از یک جهت هم آب سرد شهری وارد خود مخزن و جداره داخلی می شود. آب داغ در جداره دوم همانند یک پوشش عمل می کند و باعث می شود آب سرد داخل مخزن گرم بشود. معمولا فشار بسیار کمی بروی جداره خارجی می باشد و ضخامت کمتری نسبت به عدسی و جداره داخلی دارد. در ادامه با مشخصات مکانیکی این محصول بیشتر آشنا می شوید.

اجزای تشکیل دهنده مخزن دوجداره

منبع دوجداره از ۳ بخش اصلی و بخش های جزیی تری تشکیل شده است.می توان گفت مهم ترین بخش های این مخزن که در عملکرد و طول عمر آن تاثیر دارند به ترتیب زیر است:

  • عدسی های مخزن دوجداره که از نوع توریسفریکال (torispherical) یا الپتیکال(elipse) می توان انتخاب کرد
  • جداره داخلی مخزن که آب سرد وارد آن شده تا گرم شود
  • جداره خارجی که آب داغ دیگ وارد آن می شود و پس از گرم کردن آب جداره خارجی به صورت سر از سیستم خارج می گردد.
  • اتصالات ورودی و خروجی که بروی مخزن نصب می شوند تا به لوله ها متصل شوند و مورد استفاده قرار بگیرد

منبع دوجداره را نیز یک نوع مبدل حرارتی می توان در نظر گرفت. جداره داخلی را می توان shell در نظر گرفت. جداره های این مخزن از طریق عملیات نورد کاری گرد می شود و سپس جوشکاری می کنند.

 

نحوه محاسبه ظرفیت منبع دوجداره و انتخاب آن

همانطور که می دانید منبع های دوجداره برای تامین آب گرم مصرفی ساختمان ها استفاده می شوند. هر ساختمانی تشکیل شده از یک سری بخش ها می باشد که نیاز به آب گرم دارند. حمام ، دستشویی ، آب گرم شستشو و…… از جمله مواردی است که مورد استفاده قرار می گیرد.اما طبق استاندارد تعیین شده برای هر واحد در هر ساعت 100 تا 110 لیتر آبگرم مورد استفاده قرار می گیرد که باید توسط منبع آب گرم تامین شود.

یکی از مسائل بسیار مورد توجه مشتریان انتخاب منبع دوجداره می باشد. پس از تعیین ظرفیت منبع مورد نظر خود نوبت به انتخاب ورق و جنس آن می رسد. منبع دوجداره قابلیت تولید با ورق های فولادی ST-37 ، گالوانیزه و حتی فولاد های ضد زنگ یا همان استنلس استیل را دارا می باشد. اما به طور معمول از ورق های گالوانیزه استفاده می شود. ضخامت ورق استفاده شده در این محصول یکی از موارد تاثیر گذار در عمر این مخزن ها می باشد. معمولا سوراخ شدگی و فرسودگی از عدسی ها یا کلگی های این مخزن دیده شده.

به همین دلیل سعی می شود تا ضخامت عدسی را 1 میلیمتر بالاتر از ضخامت بدنه در نظر بگیرند. پس از عدسی بیشترین فشار روی جداره داخلی می باشد. توصیه می شود در هنگام نصب فشار پمپ را به درستی تنظیم نمایید تا از سوراخ شدن منبع  شما جلوگیری شود. فشار در جداره خارجی بسیار کم می باشد معمولا از 2 تا 4 میلیمتر برای این جداره در نظر گرفته می شود.

محاسبه میزان آبگرم مصرفی

شما می توانید حداکثر میزان آبگرم برای هر واحد و بخش های آن را برحسب گالن بر ساعت در جدول زیر مشاهده نمایید تا در انتخاب حجم منبع آبگرم خود انتخاب درستی انجام دهید.

جدول محاسبه میزان آب گرم مصرفی هر واحد

شما می توانید با استفاده از این جدول میزان آبگرم مصرفی را تخمین زده و حجم منبع آبگرم خود را تعیین کنید.

تفاوت منبع دوجه داره و کویل دار چیست؟

اگر بخواهیم مثالی از نحوه عملکرد منبع دوجه داره بزنیم :

می توان گفت مخزن دوجه داره مانند خانه ای است که با یک پوشش گرم از بیرون درونش گرم می شود. آب گرم وارد جداره بیرونی می شود و آب سرد داخل را مخزن را گرم می کند.  اما مخزن کویلدار همانند خانه ای است که از درون با استفاده از یک تامین کننده حرارت که آب داغ داخل لوله می باشد گرم میشود.

جوشکاری منبع های دوجداره چگونه است؟

برای تولید این مخزن معمولا از ورق های فولادی ST-37 که فولاد کم کربن می باشد استفاده می شود. اما در حال حاضر از ورق گالوانیزه گرم نیز استفاده می شود. در اصطلاح برای جوشکاری این مخزن ها از جوش برق یا روش قوس الکتریکی دستی استفاده می شود. در صورت نیاز تمامی تست های غیر مخرب NDT برای مخزن شما قابل از طرف شرکت قابل ارائه می باشد. معمولا بازرسی چشمی VT و بازرسی با مایعات نافذ PT کفایت می کند و می تواند مهر تاییدی بر کیفیت و درست انجام شدن فرایند ساخت منبع باشد.

هزینه و اجرت نصب منبع دوجداره

هزینه و اجرت نصب منبع دوجداره از مواردی است که برای تمامی مشتریان قابل توجه است. تمامی مشتریان به دنبال هزینه مناسب ، صرفه اقتصادی و کیفیت بالا در نصب این مخزن هستند. نکات زیر در نصب منبع دوجداره تاثیر زیادی دارند.

  1. 1- آیا برای جابه جایی تا محل نصب باید از مسیر پله گذر شود؟ چند پله؟
    2- آیا محل عبور و موتورخانه تنگ است یا جای ازادی دارد؟
    3- آیا لوله های متصل به منبع دو جداره فرسوده هستند؟
    4- آیا عایق کاری برای منبع قبلی انجام شده است؟
    5- آیا اتصالات مهره ماسوره ای یا فلنج دار است؟
    6- آیا برای عبور مخزن نیاز به باز کردن مشعل، پمپ یا کلکتور است؟
    7- آیا منبع دوجداره در ارتفاع بالایی قرار دارد؟
    8- آیا نیاز به تعویض لوله ها نیز هست؟
    9- آیا سقف محل نصب کوتاه است؟
    10- آیا محلی برای نصب جرثقیل مانند تیرآهن، لوله گاز ساپورت دار یا هر گونه سازه ای وجود دارد؟
    11- منبع مورد نظر به صورت خوابیده است یا ایستاده؟
    12- منبع مورد نظر چه حجمی و چه ضخامتی دارد؟
    13- آیا برای نصب منبع جدید نیاز به برشکاری و خروج منبع قبلی است؟
    پاسخ این سوالات می تواند هزینه و سختی کار نصب منبع مورد نظر را مشخص کند که معمولا بازدید توسط کارشناس قابل رویت است.